کینوا کریسمس

کینوا کریسمس. خیلی جالب است که همه رنگ های کریسمس را به نمایش می گذارد!

مواد لازم
2 فنجان خشک کینوا جانا (* توجه داشته باشید – قبل از پخت و پز نیاز به 8 تا 12 ساعت خیساندن دارد)
1 قاشق غذاخوری سرکه سیب یا آب لیمو
3½ فنجان آب مرغ
1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
9 حبه سیر خرد شده
1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه رنده شده
1 قاشق غذاخوری چیلی قرمز تازه ریز خرد شده
½ فنجان گوجه فرنگی خشک شده خورشیدی ، ریز خرد شده
موسیر خرد شده 1 فنجان
½ فنجان جعفری ریز خرد شده
½ فنجان گشنیز ریز خرد شده
¼ فنجان دانه کنجد سیاه تست شده
1 قاشق چایخوری روغن کنجد
نمک و فلفل برای چشیدن
روش
2 فنجان کیوی کینوا را با 6 فنجان آب گرم و یک قاشق غذاخوری سرکه سیب یا آب لیمو ترکیب کنید. اجازه دهید به مدت 8 تا 12 ساعت در یک مکان گرم خیس بخورد.
در قابلمه ، آب مرغ را گرم کنید. کینوا را با استفاده از الک ریز ریز کاملاً آبکش کرده و آبکشی کنید.
در یک ماهیتابه بزرگ ، روغن زیتون و سیر ، زنجبیل ، چیلی و کینوا را گرم کنید. 2 دقیقه تفت دهید و مرتباً هم بزنید و سپس آب مرغ در حال جوش را اضافه کنید.
در ظرف ضد فر قرار دهید ، محکم با فویل بپوشانید. در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد به مدت 20-25 دقیقه بپزید تا تمام مایعات جذب شود. از فر خارج کنید ، گوجه فرنگی ، موسیر ، گشنیز ، جعفری و دانه کنجد را هم بزنید. روغن کنجد را اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه در فر قرار دهید. هم بزنید و سرو کنید.
خدمت 8

Leave a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *