سالاد قبرسی

این سالاد از سالاد قبرسی جورج کالومباریس الهام گرفته شده است ، ما از کینوا استفاده کرده ایم. گیاهان تازه به آن طراوت و زیبایی تازه می بخشند ، دانه ها و آجیل های تست شده تردی خوشمزه ای را ارائه می دهند و ماست زیره جذاب آن را کامل می کند و تقریباً به یک وعده غذایی تبدیل می شود. لذت بردن…

مواد لازم
1 عدد گشنیز خرد شده
½ جعفری دسته ای ، خرد شده
on پیاز قرمز ، ریز خرد شده
1 فنجان کینوا جانا، نپخته
½ فنجان عدس دو پوی (نپخته) یا 1 فنجان عدس کنسرو شده
2 قاشق غذاخوری دانه کدو تنبل تست شده
2 قاشق غذاخوری بادام خرد شده برشته شده
2 قاشق غذاخوری آجیل کاج تست شده
2 قاشق غذاخوری تخمه آفتابگردان تست شده
½ فنجان قره قاط یا توت
1 قاشق غذاخوری سرکه شراب قرمز
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون بکر
نمک دریا برای طعم و مزه
ماست یونانی با ضخامت 1 فنجان
1 قاشق چای خوری زیره آسیاب شده
1 قاشق غذاخوری عسل
روش

  1. 1 فنجان کینوا جانا را بشویید و در قابلمه ای را با 5 فنجان آب قرار دهید. با درپوش آن را بپوشانید و بگذارید تا جوش بیاید. حرارت را بجوشانید تا حدود 20 دقیقه یا تا زمانی که دم کینوا آزاد شود ، کم کنید. آب اضافی را صاف کنید ، کنار بگذارید تا خنک شود.
  2. عدس را در آب جوش بپزید تا نرم شود. کاملاً بشویید و کنار بگذارید تا خنک شود.
  3. ماست ، زیره و عسل را مخلوط کنید تا مخلوط شوند. در صورت جامد بودن عسل کمی آب جوش استفاده کنید تا آب شود.
  4. در یک کاسه متوسط ​​، گشنیز ، جعفری ، پیاز قرمز ، کینوا ، عدس ، آجیل و دانه های تست شده ، کاپیر ، قره قاط (یا مویز) ، سرکه شراب قرمز و روغن زیتون قرار دهید. خوب مخلوط کنید ، مزه دار کنید.
  5. درون ظرف سرو قرار دهید و روی آن را با ماست زیره قرار دهید.

آماده سازی 30 دقیقه طول می کشد

Leave a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *