کراکر

این کراکرها بسیار جذاب هستند و برای ناهار یا میان وعده چای بعد از ظهر خواهند بود. آنها پر از دانه های سالم هستند و تهیه آنها به هیچ وجه طولی نمی کشد. ما برای کمک به حفظ طراوت و شادابی آنها را در یک ظرف شیشه ای بزرگ نگهداری می کنیم ، هرچند ظرف چند روز بلعیده می شوند!

مواد لازم

1 فنجان آرد ذرت

½ فنجان کینوا جانا ، پخته شده

1/3 فنجان دانه آفتابگردان

¼ فنجان کنجد

1/3 فنجان دانه کدو تنبل

1 قاشق چایخوری نمک دریا

250 میلی لیتر آب جوش

¼ فنجان روغن زیتون فوق العاده بکر

روش

1. فر خود را با دمای 150 درجه سانتیگراد گرم کنید.

2. ¼ فنجان کینوا را بشویید و در قابلمه ای را با 2 فنجان آب قرار دهید. با درپوش آن را بپوشانید و بگذارید تا جوش بیاید. حرارت را بجوشانید تا حدود 20 دقیقه یا تا زمانی که دم کینوا آزاد شود ، کم کنید. آب اضافی را صاف کنید ، کنار بگذارید تا خنک شود.

3. تمام مواد خشک ، از جمله کینوا خنک شده را با هم مخلوط کنید.

4. روغن زیتون را بهم بزنید و سپس آب داغ را به جوش بریزید و مخلوط کنید تا خوب مخلوط شود

5. مخلوط را روی سینی فر که روی آن کاغذ پخت انداخته اید پخش کنید. با پشت قاشق صاف کنید تا جایی که ممکن است نازک شود.

6. حدوداً 1 ساعت بپزید تا قهوه ای طلایی شود.

7. اجازه دهید تا خنک شود و سپس ورق را به دلخواه تکه تکه کنید – خرده های مستطیلی به اندازه ترقه یا بلند برای یک اثر فانتزی! برای شادابی در ظرف شیشه ای نگهداری کنید.

15 دقیقه قبل آماده می شود + 1 ساعت زمان پخت و پز • 20 کراکر درست می کند

Leave a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *