کیک شکلاتی

این یک کیک شکلاتی بسیار جالب و مرطوب است که از کینوا و مغز بادام پخته شده به عنوان جایگزین آرد استفاده می کند. اگر شما عادت به استفاده از کینوا در پخت ندارید (که من حدود یک سال پیش نبودم) ، این کار دنیای شما را برای امکان پخت با کینوا باز می کند. خلاق باش!

مواد تشکیل دهنده برای 12 نفر

4 تخم مرغ

¼ فنجان (60 میلی لیتر) شیر

1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل

10 عدد خرما متوسط ​​، به صورت گودال و خیسانده در آب جوش

1 فنجان وعده غذایی بادام

1/3 فنجان کینوا کیوی (پخته نشده)

½ فنجان کره ذوب شده یا روغن نارگیل

150 گرم شکلات تلخ ذوب شده (50٪ کاکائو)

1/3 فنجان کاکائو یا کاکائو شیرین نشده

2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر

کمی نمک

1 فنجان تمشک ، یخ زده

روش پخت

1. فر خود را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب کیک بهار 20 سانتی متر را چرب کرده و پایه را با کاغذ پخت بچرخانید.

2. کینوا را بشویید تا آب شفاف داخل آنس شود. با 4 فنجان آب بپزید ، روی آن را بپوشانید تا دم آن آزاد شود. تقریباً 20 دقیقه. خوب آبکش کنید و اجازه دهید تا خنک شود.

3. کره و شکلات را ذوب کنید.

4. در مخلوط کن یا غذاساز تخم مرغ ، شیر ، عصاره وانیل و خرما را اضافه کنید. کاملاً مخلوط کنید.

5. سپس کینوا پخته شده ، کره (یا روغن نارگیل) ، شکلات ذوب شده ، کاکائو ، بکینگ پودر ، نمک و مخلوط را اضافه کنید.

6. مخلوط را در قالب کیک آماده شده بریزید و تمشک را به آرامی به مخلوط کیک فشار دهید.

7. در وسط فر به مدت 1 ساعت و 5 دقیقه یا تا زمانی که سیخ تمیز بیرون بیاید ، آن را بپزید.

8. بگذارید کیک روی توری کیک خنک شود. با توت تازه و خامه یا ماست نارگیل اضافی سرو کنید.

دسته بندی

دسر ، بدون گلوتن ، وگان

Leave a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *