این یک کیک شکلاتی بسیار جالب و مرطوب است که از کینوا و مغز بادام پخته شده به عنوان جایگزین آرد استفاده می کند. اگر شما عادت به استفاده از کینوا در پخت ندارید (که من حدود یک سال پیش نبودم) ، این کار دنیای شما را برای امکان پخت با کینوا باز می کند. خلاق باش!
مواد تشکیل دهنده برای 12 نفر
4 تخم مرغ
¼ فنجان (60 میلی لیتر) شیر
1 قاشق غذاخوری عصاره وانیل
10 عدد خرما متوسط ، به صورت گودال و خیسانده در آب جوش
1 فنجان وعده غذایی بادام
1/3 فنجان کینوا کیوی (پخته نشده)
½ فنجان کره ذوب شده یا روغن نارگیل
150 گرم شکلات تلخ ذوب شده (50٪ کاکائو)
1/3 فنجان کاکائو یا کاکائو شیرین نشده
2 قاشق چای خوری بیکینگ پودر
کمی نمک
1 فنجان تمشک ، یخ زده
روش پخت
1. فر خود را با دمای 170 درجه سانتیگراد گرم کنید. قالب کیک بهار 20 سانتی متر را چرب کرده و پایه را با کاغذ پخت بچرخانید.
2. کینوا را بشویید تا آب شفاف داخل آنس شود. با 4 فنجان آب بپزید ، روی آن را بپوشانید تا دم آن آزاد شود. تقریباً 20 دقیقه. خوب آبکش کنید و اجازه دهید تا خنک شود.
3. کره و شکلات را ذوب کنید.
4. در مخلوط کن یا غذاساز تخم مرغ ، شیر ، عصاره وانیل و خرما را اضافه کنید. کاملاً مخلوط کنید.
5. سپس کینوا پخته شده ، کره (یا روغن نارگیل) ، شکلات ذوب شده ، کاکائو ، بکینگ پودر ، نمک و مخلوط را اضافه کنید.
6. مخلوط را در قالب کیک آماده شده بریزید و تمشک را به آرامی به مخلوط کیک فشار دهید.
7. در وسط فر به مدت 1 ساعت و 5 دقیقه یا تا زمانی که سیخ تمیز بیرون بیاید ، آن را بپزید.
8. بگذارید کیک روی توری کیک خنک شود. با توت تازه و خامه یا ماست نارگیل اضافی سرو کنید.
دسته بندی
دسر ، بدون گلوتن ، وگان